MHtec bedrijventerrein op de innovatielaan 25 in Heervenveen

Over MHtec, Mulder Hydrauliek Techniek:

Mhtec is in 2014 opgericht om het gat op te vullen in de reparatie en onderhoud van autolaadkranen in Friesland en Noord-Nederland. Sinds oprichting zijn de werkzaamheden veel gevarieerder gebleken, zo hebben wij ook onderhoud aan kipper-systemen, container-systemen, laadkleppen, tankauto-installaties en zelfs zoutstrooiers trilplaten en andere werktuigen verzorgd. Kortom: MHtec is capabel om alle mogelijke (hydraulische) werktuigen te voor zien in onderhoud aan hydrauliek en het aanbrengen van  dergelijke Technische-systemen.

 

Werkplaats Mulder hydrauliek techniek:

Onze werkplaats is voorzien van een bovenloopkraan om werktuigen en installaties op te tillen en weer in de juiste plek te zetten. Ook beschikken wij over een Linde- 7 ton heftruck waarmee een (complete) autolaadkraan of ander voertuig te verplaatsen in de werkplaats of op een van de werkbanken, hierdoor kunnen werkzaamheden makkelijk en goed worden uitgevoerd.

Mhtec is gelegen aan de Innovatielaan 25 in Heerenveen in het bedrijvencomplex van Joost Visser en is makkelijk te bereiken via de A7- afrit 25 Oudehaske, of afrit 26 Heerenveen. Bekijk onze contactpagina voor een duidelijke beschrijving en google-maps.

 

Mocht een van uw voertuigen of installaties hydraulische problemen vertonen en heeft technisch-onderhoud nodig, of bent u gewoon geïnteresseerd in de werkzaamheden en benieuwd naar de mogelijkheden van MHtec, schroom dan niet en neem direct contact op met ons.

 

Vriendelijke groet,

Team Mhtec